THCH HAWAIIAN SNOW 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC
search
  • THCH HAWAIIAN SNOW 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO WEED MEDVAPE THC

THCH HAWAIIAN SNOW 510 CCELL 1ML CARTRIDGE - EL GRINGO

33,02 €

EL GRINGO THCH HAWAIIAN SNOW 510 CCELL 1ML PATRUUNA

Tervetuloa trooppiseen vivahteeseen THCH:ssa uusimman tarjontamme kanssa: THCH Hawaiian Snow 510 CCELL 1ML Patruuna. Vuoden 2003 Cannabis Cup -voittaja, Hawaiian Snow on Haze-genetiikan kolmikko, joka yhdistää Neville’s Hazen, Pure Hazen ja Hawaiian Hazen yhdeksi ylivertaiseksi sativa-linjaksi.

Määräalennus

Määrä Määräalennus Säästät
2 5% 3,30 €
3 10% 9,90 €
10 30% 99,05 €
Määrä


Volume discounts

Quantity Määräalennus You Save
2 5% Up to 3,30 €
3 10% Up to 9,90 €
10 30% Up to 99,05 €
 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

Puhdasta, luonnollista ja THC-vapaata

Sitoumuksemme puhtauteen on järkkymätön. Tämä patruuna on THC-vapaa, taaten laillisen ja päihtymyksettömän höyrystyslaadun. Käytämme vain parhaita luonnollisia ainesosia, keskittyen puhtaisiin orgaanisiin kannabinoideihin ja terpeeneihin, ja vältämme tiukasti kaikkia lisäaineita. Tämä takaa puhtaan, luonnollisen ja aitojen makuisten höyryjen.

Perusteellinen riippumaton testaus takaa laadun

Laatu ja turvallisuus ovat ensisijaisia. Jokainen THCH Green Apple Crunch -erämme käy läpi tiukan testauksen riippumattomissa laboratorioissa. Tämä perusteellinen prosessi varmistaa, että jokainen patruuna säilyttää 0,00% THC-tason, ylläpitäen lupaustamme ylivertaisesta laadusta.

Innovatiivinen THCH ja 10-OH koostumus

THCH Hawaiian Snow sisältää THCH:ta, ainutlaatuista fytokannabinoidia, joka on luonnollisesti läsnä kannabiskasvissa. 'Terpenylaation' nimellä tunnetun tieteellisen prosessin kautta, joka sisältää ylimääräisten hiiliatomien lisäämisen CBD-molekyyliin, olemme tehostaneet luonnollista kannabinoidiprofiilia. Tuloksena on uusi, pidempi ketjumolekyyli, joka erottuu ainutlaatuisella koostumuksellaan.

10-OH, toinen keskeinen komponentti, on hexahydrokannabinolin hydroksijohdannainen. Tyypillisesti pieninä määrinä kannabiskasvissa esiintyvä, tuotamme sitä hallitussa laboratorioympäristössä. Tämä sisältää monimutkaisen prosessin CBD:n vetytys ja edistyneiden tekniikoiden käyttö tuotteen luomiseksi, joka on todella ainutlaatuinen.

Edistynyt CCELL-tekniikka

Patruunamme on suunniteltu käyttäen uusinta CCELL-teknologiaa. Tähän sisältyy:

Tieteellisesti laskettu huokosten jakautuminen ja tasainen lämmön jakautuminen, taaten tehokkaan terpeenien atomisoinnin.

Optimoitu keraaminen koostumus ja parannettu käämin muotoilu suurempaa lämmöntehokkuutta varten.

Edistynyt hapettumisenkestävä käsittely lämmityskäämissä, parantaen tarkkuutta ja johdonmukaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Valmistettu EU:ssa, THCH Green Apple Crunch -patruunamme on valmistettu hamppuperäisestä CBD:stä. Ne ovat 100% laillisia ja noudattavat lakia nro. 167/1998 §5.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille, aktiivisille ja ammattiautoilijoille tai raskaiden koneiden käyttäjille.

Väärinkäytön sattuessa syö ja juo riittävästi; vaikutukset yleensä häviävät muutaman tunnin kuluessa.

Vältä moottoriajoneuvojen tai raskaiden koneiden käyttöä käytön jälkeen.

Tämä tuote on tarkoitettu vain teollisiin, teknisiin ja puutarhanhoitotarkoituksiin. Sitä ei ole tarkoitettu suoraan kulutukseen tai tupakointiin ja se on keräilytuote. Myynti on rajoitettu yli 18-vuotiaille henkilöille.

CORE
3800236001416
 Reviews

Be the first to write your review !