ZEUS

Zeus Arsenalissa höyrystimet eivät ole vain intohimo, vaan ne ovat elämäntapa. Syömme, hengitämme ja haaveilemme kuinka voimme tehdä seuraavasta istunnostasi vieläkin paremman, sujuvamman ja tehokkaamman. Missiomme täällä Zeusissa on tarjota huippuluokan tuotteita huomisen ystäville. Pyrimme jatkuvasti olemaan innovaatioiden eturintamassa saksalaisen insinööritiimimme johdolla kehittämään höyrystysratkaisuja ripauksella autoteollisuuden DNA:ta ja tarkkuudella, jota kukaan muu valmistaja ei vertaa.

Reaalimaailman data ja kokemus muokkaavat tutkimusta ja kehitystä räätälöidä tuotteita kuluttajien todellisiin tarpeisiin. Suoran palautteen avulla voimme keskittyä yleiseen käyttäjäkokemukseen ja tarjota vaivatonta tuotetta, joka parantaa käyttäjien höyrykokemusta.

Olipa kyseessä jokin korkean suorituskyvyn höyrystimestämme tai innovatiivisista lisävarusteistamme, Zeus Arsenal on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka sopivat jumalille ja säilyttäen niiden saavutettavuuden kuolevaisille. Se, kuinka lähelle aurinkoa haluat lentää, riippuu sinusta.

Zeus Arc GT3

Zeus Arc GT3 sulattaa dekadenssin tehokkuuteen tuoden kullan taitteeseen ainutlaatuisen kultahöyrypolun ja kultakammionsa ansiosta. Upouuden suukappaleen ja patentoidun Goldsink-teknologian lisäksi Zeus Arc GT3 tuottaa entistä täyteläisemmän makuista höyryä kätevässä ja helppokäyttöisessä pakkauksessa. Zeus Arc GT3 Electric -paketti on täydellinen 3. sukupolven höyrystinsarja, yksi kaikkien puolesta ja kaikki yhdessä. Se työntää 3. sukupolven höyrystimiä entisestään tarjoamalla kaiken, mitä tarvitset täydellisen istunnon saavuttamiseksi alusta alkaen. Uusi GT3 päivitti myös latausporttinsa USB-C:ksi, joka nostaa laitteesi nollasta 66 prosenttiin vain 40 minuutissa.

KESKEISET OMINAISUUDET:

ArcPod-yhteensopivuus - Esitäytetty yrttipod

Mukana Xtruder - Suunniteltu auttamaan esipakattujen koteloiden täyttämistä (Käytä E-moduulin kanssa - automaattiseen täyttöön)

Mukana Zeus Hub

3500 mAh akku

3 Lämpötilan esiasetusta

Goldsink-tekniikka

USB-C-pikalataus (66 % lataus 40 minuutissa)

Haptinen palaute

Parempi ilmavirtaus verrattuna GTS-malliin

Zeus Iceborn

ZEUS Iceborn V2 on vallankumouksellinen lisävaruste, joka toimii lähes jokaisen höyrystimen kanssa jäähdyttääkseen ja parantaakseen höyryäsi dramaattisesti jääsuodatuksen avulla. Saksassa suunniteltu ja korkealaatuisista, kestävistä komponenteista valmistettu Iceborn on noin 11 cm korkea ja 8,6 cm halkaisijaltaan. Paljon kätevämpi vaihtoehto tyypillisille vedensuodatuslaitteille, Iceborn tarjoaa paljon viileämpää ja tasaisempaa höyryä, mikä mahdollistaa pidempään ja syvemmälle suuremmille pilville. Se on tehokkaampi kuin vedensuodatuslaitteet, jotka menettävät suuren osan höyrysi eteerisistä öljyistä suodatuksen aikana.

ZEUS

Tuotteita yhteensä 25 kpl.

Näytetään 1-25 yht. 25 tuotteesta