ARIZER

Tervetuloa Arizeriin – parhaiden kuivayrttihöyrystimien kotiin! Arizer keskittyy parantamaan tuotteitaan tarjotakseen asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen. Emme ota parhaan kuivayrttihöyrystimen titteliä kevyesti, siksi jatkuvasti innovoimme ja parannamme tuotteitamme. Yrttien höyrystäminen Lämmitä suosikkiyrttejäsi maistaaksesi terpeenejä hapenrikkaassa höyryssä ilman, että joudut nauttimaan palamisen vapauttamia epäterveellisiä karsinogeenejä.

XQ2

XQ2-kuivayrttihöyrystin on vertaansa vailla oleva monikäyttöinen konvektiolämmitin, joka tarjoaa kaikki yhdessä -aromaterapiajärjestelmän, Keräyspussi/Pallojärjestelmän ja Kysynnän mukaan toimivan suoran vetäisy + Avustetun vetäisy letkujärjestelmän. Koe, miksi Arizer on Parempi Suunnittelultaan.

AIR MAX

Air MAX -kuivayrttihöyrystin Arizerilta. Koe viimeisimmät innovaatiot kannettavassa monitoimilaitteessamme. Mukana päivitetyt Mukautetut Istunnon Asetukset, automaattinen näytön kääntö, Tumma Tila, uusi nopeasti lämmittävä keraaminen teknologia, USB-C-lataus ja suuri kapasiteetin 26650 litiumioniakku. Yli 16 vuoden alan kokemus sisältyy jokaiseen yksikköön.

SOLO II

Solo II lämpenee nopeasti ja tarjoaa uskomattoman 3 tunnin akunkeston, sekä Käytä Latauksen Aikana -ominaisuuden tauottomiin istuntoihin. Täysin lasinen höyrytyspolku eristetyllä ilmatiellä tuottaa sileimmän ja maukkaimman höyryn. Aktivoi luonnolliset terpeeniprofiilit ja maksimoi tehokkuus Solo II Kuivayrttihöyrystimellä.Valinnan Voima

Aseta ja höyrystä niin kuin haluat Mukautetuilla Istunnon Asetuksilla. Käyttäjäystävällinen käyttöjärjestelmä ja helppolukuinen OLED-näyttö antaa sinulle täyden kontrollin napin painalluksella. Aseta lämpötila tarkasti yhden asteen välein ja Solo II muistaa sen seuraavan kerran, kun käynnistät sen.Lasi on Selvä Valinta

Lasi on Selvä Valinta

Alkuperäinen Lasinen Podi Järjestelmämme on tunnettu helppokäyttöisyydestään ja helposta puhdistettavuudestaan. Puhdas borosilikaattilasi, eristetty ilmatie ja täysin lasinen höyrytyspolku parantavat makuja ja terpeenejä. Arizerin patentoidut edistyneet keraamiset lämmitysteknologiat yhdistettynä yrttikammion pyörteiseen toimintaan on suunniteltu tehokkaasti uuttamaan eniten irti suosikki kuivayrteistäsi. Kokeile valinnaista Huurrettua Lasista Aroma Putkea (WPA) kolmannen osapuolen lasisen vesipullosta kovan iskun aikaansaamiseksi.

Laatu & Suorituskyky

Arizer on todellinen pioneeri höyrystinalalla, perustettu vuonna 2005. Laajan tutkimuksen ja poikkeuksellisen suunnittelun ansiosta Arizer on jatkuvasti asettanut riman korkealle ja uudet standardit laadussa ja suorituskyvyssä. Arizer on maailmanlaajuisesti tunnettu tarjoamastaan korkealaatuisista tuotteista kohtuuhintaan, tuettuna alan parhaalla asiakaspalvelulla.

Monia aromaattisia kasveja voidaan höyrystää aromaterapiaan positiivisin tuloksin. Lämmittämällä suosikkiyrttejäsi ja kukkiasi tarkkoihin lämpötiloihin, miellyttävät aromit, terpeenit ja kasviyhdisteet vapautuvat edistämään/vahvistamaan energisiä tai rentouttavia ympäristöjä.

ARIZER

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta