VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL WEED THC MEDVAPE
search
  • VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL WEED THC MEDVAPE

VENTY DRY HERB VAPORIZER STORZ & BICKEL

370,21 €

Vapauta tarkkuuden voima höyrystämällä VENTY:llä - Ultimaattinen huippunopea höyrystin

Esittelemme VENTY:n, vallankumouksellisen lisän höyrystämisen maailmaan, suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa kokemusta. Nopeimpana laitteena valikoimassamme, VENTY asettaa uuden standardin höyrystinteknologialle, yhdistäen nopeuden, tehokkuuden ja vertaansa vailla olevan ilmavirran säädön.

Määrä

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

VENTY:n Poikkeukselliset Ominaisuudet:

Ennenkokematon Ilmavirran Säätö: VENTY on ensimmäinen laatuaan höyrystin, jossa on säädettävä ilmavirta, saavuttaen huipussaan jopa uskomattomat 20 litraa/minuutti. Tämä mahdollistaa räätälöidyn höyrystyskokemuksen, varmistaen että löydät täydellisen vetosi helposti.

Nopea Lämpenemisaika: Vain 20 sekunnin hämmästyttävällä lämpenemisajalla, VENTY on aina valmis kun sinäkin olet. Tämä nopea suorituskyky on vertaansa vailla, tarjoten välittömän höyrystämisen odottamatta.

Uudenaikainen Lämmitysteknologia: Esittelemme uuden suunnitellun mini-lämmittimen, joka hyödyntää sekä konvektio- että konduktiolämmitysmenetelmiä, VENTY varmistaa, ettei polta, vain tyydyttävää, .

Tarkka Lämpötilan Säätö: Säädä lämpötilaa tarkasti 40°C:sta 210°C:een suoraan laitteesta, räätälöiden jokainen istunto henkilökohtaisen mieltymyksesi mukaan täysin räätälöityyn kokemukseen.

Tehokas Lataus ja Yhteydenpito: Varustettuna USB-C-latauksella ja Supercharge-toiminnolla, VENTY saavuttaa 80% latauksen vain 40 minuutissa. Lisäksi, nauti Bluetooth-yhteyden ja Web App -ohjauksen mukavuudesta saumattomaan käyttöön.

Edistynyt Akkuteho: Kahdella suurikapasiteettisella 18650 litiumioniakulla toimivana, VENTY on todellinen tehopakkaus, tarjoten johdonmukaista suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä.

Ylivoimainen Jäähdytysmekanismi: VENTY:ssä on tehokas jäähdytysjärjestelmä. Suorituskykyinen jäähdytysyksikkö jäähdyttää höyryn kaksoisseinäisen kuoren ja lisäverkon kautta, varmistaen viileän ja miellyttävän inhalointilaadun.

Turvallisuus ja Laadunvarmistus: Lääketieteellisesti sertifioituna valmistajana varmistamme, että VENTY noudattaa korkeimpia laatustandardeja ja turvallisuutta. Se on valmistettu elintarvikekelpoisista, lämpöä kestävistä materiaaleista ja on UL-sertifioitu, taaten turvallisen ja luotettavan höyrystimen.

Tuotepaketti sisältää:

1 kpl VENTY

1 kpl USB-C-kaapeli

(USB-tyyppi C - USB-tyyppi C -liitin)

2 kpl Normaali Verkko, pieni

3 kpl Karkea Verkko, pieni

2 kpl Jäähdytysyksikön Verkko

2 kpl O-rengas Ø9x1,5 mm

1 kpl Täyttökammion Työkalu

1 kpl Puhdistusharja

1 kpl Käyttöohjeet

Ultimaattinen Höyrystysinnovaatio:

VENTY ei ole vain höyrystin; se on kone. Säädettävästä ilmavirrasta ja nopeasta lämpenemisajasta tehokkaaseen jäähdytykseen ja robustiin rakenteeseen, jokainen VENTY:n osa-alue on suunniteltu huolellisesti vaativaa käyttäjää varten. Olitpa höyrystämisen harrastaja tai uusi alalla, VENTY varmasti tekee vaikutuksen vertaansa vailla olevalla teholla, tarkkuudella ja suorituskyvyllä.

7334

Video

Click on a thumbnail to load the video

 Reviews

Be the first to write your review !