Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin STORZ & BICKEL VAPORIZER

STORZ & BICKEL -vaporisaattorit: Korkealaatuiset Yrttivaporisaattorit

STORZ & BICKEL tarjoaa monipuolisen valikoiman korkealaatuisia vaporisaattoreita, jotka sopivat jokaiseen makuun. Olipa kyseessä kannettava laite tai huipputeknologinen pöytämalli, meiltä löydät ratkaisun. Yrttivaporisaattorimme erottuvat markkinoilla ensiluokkaisella höyrynlaadullaan, puhtaalla maullaan ja saksalaisella valmistuksellaan.

STORZ & BICKEL on maailmanlaajuisesti vertaansa vailla oleva sertifioitujen vaporisaattorien johtava brändi, joka tarjoaa polttamattoman inhaloinnin kuivatuille yrteille. Sitoutumisemme laatuun, innovaatioihin ja säännösten noudattamiseen perustuu huippumoderniin teknologiaan – Made in Germany.

Koe MIGHTYn voima. Ole MIGHTY. Parempi, Nopeampi, Vahvempi. Koe uuden parannetun MIGHTY+:n teho. Sen julkaisusta lähtien MIGHTY on ollut omaa luokkaansa. Nyt MIGHTY+ nostaa riman entistä korkeammalle näillä henkeäsalpaavilla uusilla ominaisuuksilla.

Uusi seikkailu alkaa nyt. Akkukäyttöinen CRAFTY+ on täydellinen kumppani kaikissa seikkailuissasi. Kätevä ja kompakti CRAFTY+ tarjoaa sinulle erinomaista höyrynlaatua, makua ja ilmavirtausta jokapäiväiseen käyttöön. Älä tingi suorituskyvystä kannettavuuden vuoksi - saat molemmat CRAFTY+:sta.

Ikonin uudelleenkeksintö.

VOLCANO HYBRID tarjoaa jännittäviä uusia ominaisuuksia, kuten:

Inhalointi Tube Kitin tai Valve Balloonin kautta

Erittäin nopea lämmitysprosessi 1–2 minuutissa

Ohjauspaneelit on integroitu suureen näyttöön ja niitä voidaan hallita kosketuspainikkeen kautta

Sovellusohjaus S&B-sovelluksella Androidille

STORZ & BICKELiltä tuttu korkealaatuisten materiaalien ja työn laatu takaa pitkän käyttöiän – Made in Germany.

2 vuoden takuu + 1 vuoden lisätakuu rekisteröinnin yhteydessä

Soveltuu kuivatuille yrteille

Ei sovellu tupakalle, tupakkatuotteille tai nikotiinille.

STORZ & BICKELin vaporisaattorit on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen ensiluokkainen kokemus. Tuotteemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja niiden innovatiivinen muotoilu tekee niistä sekä tehokkaita että helppokäyttöisiä. Saksalainen valmistus takaa pitkän käyttöiän ja luotettavuuden.

Valitse STORZ & BICKEL, kun haluat parasta vaporisaatiokokemusta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva vaporisaattori. Olitpa sitten kokenut höyryttelijä tai vasta aloittelija, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto.

Tutustu valikoimaamme tänään ja koe STORZ & BICKELin laadun ero!

Tuotteita yhteensä 17 kpl.

Näytetään 1-17 yht. 17 tuotteesta