GROOVE

Tervetuloa Grooveen, elämäntyyli-brändiin, joka tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia kannabiksen käytöstä. Groovessa olemme ylpeitä siitä, että kuratoimme valikoiman huippulaadukkaita tuotteita, jotka on huolella kehitetty ja tarkastettu alan asiantuntijoiden toimesta. Missiomme on yksinkertainen: tarjota sinulle poikkeuksellista laatua lyömättömään hintaan. Kun valitset Grooven, et osta vain tuotetta; sijoitat huipputason tuotteeseen rikkomatta pankkiasi.

Tuotevalikoimamme:

Olemme sitoutuneet jatkuvasti innovoimaan ja tuomaan markkinoille monipuolisen valikoiman kannabikseen liittyviä tuotteita. Aina viimeisimmistä höyrystimistä tyylikkäisiin lasi- ja silikoniputkiin, tehokkaisiin jauhimiin ja välttämättömiin elämäntyyliin liittyviin tarvikkeisiin, meillä on sinut peitossa.

Esittelemme Lipunkantajan: CARA

Tutustu CARA:an, lippulaivatuotteeseemme, joka ilmentää Grooven omistautumista erinomaisuudelle. CARA on kompakti, huomaamaton ja innovatiivinen tiivistepenkki, joka on suunniteltu tarkkuudella ja tarjoaa poikkeuksellisen toimivuuden sekä vahvan rakenteen laadun.

Pääpiirteet:

Kompakti muotoilu

Vahva rakenne

Laadukas toimivuus

Kvartsikela-lämmitys

Lämmitys aaltoina

Säädettävä jännite

15 sekunnin turvallisuuskatkaisu

Kuvaus:

Kompakti, huomaamaton ja innovatiivinen – sitä on CARA by Groove. Tämä korkealaatuinen tiivistepenkki tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä edulliseen hintaan. Sen tyylikäs ja vankka muotoilu takaa saumattoman ja voimakkaan höyryttelykokemuksen.

Nimi "Cara" juontaa juurensa latinan sanasta "cārus", mikä tarkoittaa "ystävä, rakastettu, kulta." Groove CARA on uusi kumppanisi, tarjoten johdonmukaisia ja luotettavia kokemuksia kannabis-tiivisteiden harrastajille.

Muuttuvan jännitteen asetukset:

Matala (valkoinen LED) = 3,4 V

Keskitaso (sininen LED) = 3,8 V

Korkea (vihreä LED) = 4,2 V

Kuinka käyttää:

CARAn käyttö on helppoa. Irrota suukappale ja kelakorkki, lisää materiaali kelalle (välttäen kosketusta lämmityselementteihin) ja kokoaa laite uudelleen kiristämällä kelakorkki ja suukappale takaisin paikoilleen. Pidä painiketta pohjassa ja olet valmis nauttimaan höyryttelystäsi. Toista tarvittaessa.

Mukana tulevat osat:

1X Groove CARA

1X Kelakorkki

1X Lisäksi kvartsikela

1X Poimintatyökalu

1X USB-kaapeli

1X Käyttöohje

Koe kannabiksen käytön tulevaisuus Groovella. Nosta jokapäiväistäsi CARAn avulla ja tutustu laadun ja edullisuuden maailmaan. Osta nyt ja liity tyytyväisten asiakkaiden Groove-yhteisöön. Matkasi alkaa täältä!

Pahoittelemme häiriötä.

Hae tuotetta uudestaan