search

VOLCANO HYBRID ONYX BLACK - STORZ BICKEL

494,17 €

STORZ & BICKEL Vaporizer, erityisesti Volcano Hybrid -malli, erottuu innovatiivisesta suunnittelustaan ja edistyneistä ominaisuuksistaan. Tämä höyryttimet tunnetaan tarkasta lämpötilan säädöstään, joka mahdollistaa käyttäjille kokemuksen räätälöinnin. Se tarjoaa myös kaksinkertaisen hengitysjärjestelmän, tukien sekä perinteistä ilmapalloa että suoraa vetämistä putken kautta.

Määrä

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet

STORZ & BICKEL höyrytin, erityisesti Volcano Hybrid -malli, on huippulaatuinen laite höyryttimien markkinoilla. Se on tunnettu innovatiivisesta suunnittelustaan ja edistyneistä ominaisuuksistaan, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa tarkkuutta lämpötilan säädössä, mahdollistaen käyttäjien räätälöidä höyryttämiskokemuksensa tarkasti omien mieltymystensä mukaan. Kaksinkertainen hengitysjärjestelmä on merkittävä ominaisuus, joka mahdollistaa sekä perinteisen ilmapallon käytön että suoran vedon putken avulla. Tätä monipuolisuutta täydentää höyryttimen kyky toimia yrttien, vahan tai nesteen kanssa.

Volcano Hybridin vetovoimaan kuuluu sen korkealaatuinen rakenne. Rakennettu kestävyyttä silmällä pitäen, se takaa pitkäikäisen ja tehokkaan höyryttämiskokemuksen. Konvektiolämmitysteknologian käyttö on huomionarvoista, varmistaen, että käyttäjät nauttivat tasaisesta ja maistuvasta höyrystä, mikä on usein keskeinen huolenaihe höyryttäjien keskuudessa.

Pakkaukseen kuuluu Volcano Hybrid -höyrytin, virtajohto, kolme EASY Valve -ilmapalloa suukappaleilla, putkipaketti, täyttökammio, ilmansuodatinsarja ja Volcano-yrttimylly. Jokainen komponentti lisää kokonaisuuden toiminnallisuutta ja käyttäjäkokemusta.

Volcano Hybridin merkittävät ominaisuudet sisältävät uuden keramiikkapinnoitetun lämmityskammion, hybridikonvektiolämmityksen, digitaalisen näytön helppoa seurantaa varten, tarkan lämpötilan säädön tarkkojen lämpötila-asetusten saavuttamiseksi, ilmapallon täyttöjärjestelmän ja putkiliitännän monipuolisille hengitysvaihtoehdoille. Parannettu lämmitin varmistaa tasaisen suorituskyvyn, kun taas Bluetooth-sovelluksen integrointi tarjoaa modernia mukavuutta ja hallintaa. Lisäksi eristetty ilmaväylä on kriittinen ominaisuus, joka takaa puhtauden ja turvallisuuden höyrystysprosessissa.

Yhteenvetona STORZ & BICKEL Volcano Vaporizer, kattavien ominaisuuksiensa, vahvan rakenteensa ja edistyneen teknologiansa ansiosta, edustaa huippuluokan valintaa höyryttämisen harrastajille, jotka etsivät huipputason kokemusta. Sen monipuolisuus, tehokkuus ja laadukas rakenne tekevät siitä huomattavan tuotteen höyryttäjäyhteisössä.

765-Onyx
 Reviews

Be the first to write your review !